Кредит без трудов договор

кредит без трудов договор

Кредит без трудов договор

Информация за кредит без трудов договор

Нужна информация преди кандидатстване за кредит без трудов договор.

Има много видове кредити, както и много различни банки, а дори повече небанкови институции, кредиторски фирми и частни кредитори, които предлагат тези кредити. Но много малко от тези кредитни продукти биха устройвали всеки човек, нуждите му, а и да бъдат удовлетворени изискванията към него от кредитния консултант! Добрата новина е, че има такъв тип кредит – кредит без трудов договор.

Нещото обаче, което може да ви е обърка и подведе, е че може и да не сте на трудов договор, но трябва да имате някакъв доход, за да може молбата ви за кредит да бъде разгледана сериозно. Затова още преди да се замислите да вземете такъв кредит, преценете дали ще имате възможността да го изплатите.

Плюсовете на взимането на пари на заем без трудов договор?

кредит без трудов договорАко сте се насочили към този тип кредити, то най-вероятно сте го направили защото или не работите на трудов договор, получавате наем от имот или аренда от земя или работите някоя от свободните професии, но все пак са ви нужни пари. Ако някои от тези е вашия случай, то трябва да знаете, че плюсовете при този вид кредити са много!

Най-основният плюс, е че няма нужда да представяте договор от работодател или ако имате такъв, то в този случай той няма да бъде намесен в процеса на вашето кандидатстване.

Друг плюс е, че документацията, която кредитния консултант ще ви поиска ще е в пъти по-малко, поради самото отсъствие на изискване за трудов договор, доказване на превод на работна заплата и многото други документи.

И може би най-добрия аргумент в полза на кредитите без трудов договор е, че всеки който има някакъв доход (както е споменато по-горе – от наем, аренда, свободна професия, частни и държавни проекти и работа онлайн), може спокойно да кандидатства за този тип кредити, като всички останали видове кредитни продукти са със стриктно изискване кредитоискателя да е на трудов договор от между 3 и 6 месеца.

За какво можете да ползвате парите от кредит срещу лична карта без трудов договор?

Като всички други видове кредити, един кредит срещу лична карта без трудов договор може да бъде ползван за всички нужди на кредитоискателя, било то за покупка на обзавеждане, техника, автомобили, ремонти, дори рефинансиране на стари задължения! Точно това е и идеята на този тип кредити – получавате средства, с които разполагате по начина, по който вие решите и стига да имате възможността да върнете парите на време, никой няма да ви задава въпроси как, къде и защо ще харчите парите от кредита.

Как да кандидатствате за кредит без трудов договор и какви са условията на този вид кредити?

Кандидатстването за кредит без трудов договор е също като кандидатстването за бърз кредит – лесно, бързо, а дори и с още по-малко документация! Това е и единствената разлика – трябва ви само лична карта и можете да започнете процеса по кандидатстване за кредит.

Въпреки всичко, това са пари на заем, тоест кредитора трябва да бъде сигурен, че ще можете да върнете сумата плюс законната лихва. Затова и има няколко условия, на които трябва да отговаряте преди да помислите дори за взимане на кредит:

  • Да имате постоянен доход (от наем, аренда, свободна професия, проекти, работа онлайн и т.н.), който можете по някакъв начин да докажете, например с банково извлечение;
  • Да сте пълнолетен гражданин на Република България с постоянен адрес в страната;
  • Да притежавате документ за самоличност издаден от МВР.

Ако покривате тези изисквания, то няма какво да ви попречи да кандидатствате.

Успех!