Кредити без доказване на доход

кредит без трудов договор

Кредити без доказване на доход

Какво трябва да знаете, когато кандидатствате за кредит без доказване на доход и кредит без доказване на доход и поръчител.

Необходима информация при кандидатстване за кредит без доказване на доход и кредит без доказване на доход и поръчител?

Преди да сте се впуснали в търсене и кандидатстване за бързи кредити без доказване на доход трябва да получите нужната информация преди това. Въпреки че това са кредити като всички други, тоест взимате пари един вид на заем и ги връщате в определен срок, то този тип кредитни продукти се различават с това, че няма към вас изискване да доказвате дохода си, независимо по какъв начин си изкарвате прехраната.

Друга съществена разлика при кандидатстването за бързи кредити без доказване на доход е, че освен липсата на изискването за доказване на доход не е нужно също да имате поръчител към кредита, като най-често това спира повечето хора от кандидатстване за кредити, било то бързи или банкови.

Как да кандидатствате за кредит без доказване на доход?

кредит без трудов договорКакто при останалите видове кредити, кандидатстването за бързи кредити без доказване на доход е най-вече бързо. Освен с бързината си, тези кредити се отличават и с гъвкавост на условията за кандидатстване – липсата на едно от основните изисквания, а именно доказването на доход, съкращава както времето за кандидатстване и одобрение, така и документацията, която е нужна за самия процес е доста по-малко.

За да сте сигурни, че ще получите адекватен и отговарящ на ситуацията ви отговор от кредитната институция, е нужно да подготвите всички искани от кредитора документи преди да посетите офис или уебсайта на фирмата. Най-често единственият документ, с който можете да кандидатствате, е лична карта. Освен да представите документа си за самоличност, ще трябва да отговорите на няколко въпроса относно финансовото ви положение – къде работите, какво е семейното ви положение, за какво ви е нужен кредита и за каква сума желаете да кандидатствате.

Какво трябва да прецените преди да кандидатствате за кредити без доказване на доход и бързи кредити без доказване на доход?

Преди всичко, трябва да знаете каква е минималната сума, която може да задоволи финансовите ви нужди в момента на кандидатстване. Това е много важна крачка, която трябва да направите преди всяка друга, тъй като от това зависи дали ще бъдете одобрени за кредит и ако това стане – дали ще можете да върнете този кредит напълно и в срок.

След като сте наясно със големината на сумата, време е да прецените дали ще бъдете одобрен за кредита въз основа на сумата. Най-честа практика при установяването на това е, кредитния консултант да ви попита за всички пасивни и активни доходи, които имате, като след това раздели на три общият им брой. Тази една трета е максималната стойност на вноска по кредита, който могат да ви отпуснат. Разбира се, тази формула може да варира, като в най-добрия за вас случай, можете да бъдете одобрен за кредит с вноска равна на 50% от общия ви месечен доход, като при този случай се предполага, че живеете при родители или във собствено жилище и че живеете сам или семейството ви не е с повече от два члена.